Ezt a funkciót majd egy következő fejlesztésünk teszi lehetővé.

Az EGYEBEK menüben, a kijelentkezés gombra rányomva kilépsz, majd újra bejelentkezel egy másik fiókkal.

Esetleg ketten szeretnétek használni a Xeropan-t, egy adott eszközről?

Ne aggódj, a meglévő profiloddal később bármikor beléphetsz! A Xeropan az eszközöd Google vagy a Facebook fiókodhoz kapcsolódik. Ha új Xeropan profilt szeretnél létrehozni, a Xeropan-ból való kijelentkezés után, lépj ki a Facebook vagy Google profilodból, majd jelentkezz be az új profillal! Majd ezzel a Google és Facebook fiókkal jelentkezz be a Xeropan-ba!