A rendszer a készülékeden is tárol bizonyos adatokat annak érdekében, hogy ezeket ne kelljen mindig újra letölteni, pl. hanganyagok, videó, lecke képek. Bár a készüléked rendszeresen törli is ezeket, te is meg tudod tenni MANUÁLISAN.

Androidos készüléken lehetőséged van az alkalmazás adataid ÁTHELYEZNI SD kártyára, amennyiben ezt a rendszered lehetővé teszi.

A másik megoldás, amit a következő frissítésünk tesz lehetővé, hogy bemész a Beállítások > Applikációk > Xeropan > Alkalmazás adatok törlése menübe és itt törlöd az adatokat. Ha TÖRLÖD az alkalmazást, majd ÚJRATELEPÍTED, azzal is eléred ugyanezt. Ezzel csupán azok az adatok törlődnek, amikre már nincs szükséged, a pontszámaid és profil adataid miatt nem kell aggódnod, azok a törlés után is MEGMARADNAK.

hamarosan

Az alkalmazás a tananyagokat az eszköz memóriájába menti, amit az Egyebek -> gyorsítótár kiürítése opció lehetőségre nyomva tudsz kiüríteni.

A profilod és a pontjaid ettől még megmaradnak, azok miatt nem kell aggódnod. Csupán a már nem használt adatokat törli az alkalmazás, ha egy régebbi leckét csinálnál meg, akkor az app újra letölti neked a hozzá tartozó adatokat, ami a felhasználói élményedet nem érinti.

Az iOS készülékeken automatikusan törlődnek a nem használt adatok.